12 mei 2012: "Aan de toog met..." - Cultuurcafé Berlare

Op 13 mei 2012

 

Op zaterdagavond 12 mei daagden zowat zestig aanwezigen te Berlare op voor het praatcafé van Jong-N-VA Dender. De aanwezigen konden in debat gaan met Sarah Smeyers en Siegfried Bracke over migratie en asiel, met Karel Uyttersprot, Miranda Van Eetvelde en Matthias Diependaele over economie en sociaal beleid.

Voorzitter Vincent De Wolf: "We willen de mensen de kans geven om met hen in gesprek en debat te gaan over verschillende thema's waarin de parlementsleden gespecialiseerd zijn. We werken hier bewust met soms heel provocerende stellingen. Het is aan de N-VA boegbeelden om het N-VA antwoord hierop te formuleren." De gesprekken waren levendig. De aanwezigen waardeerden de formule waardoor ze in rechtstreeks contact konden komen met de Wetstraat en omgekeerd ook met de Dorpstraat.

Ondervoorzitter Harry De Paepe: "Het is de bedoeling dat er een dialoog ontstaat op een ontspannen manier. Tussen pot en pint."

Siegfried Bracke voerde het slotwoord: "Deze formule zet ons met beide voeten op de grond. De tussenkomsten hebben ons heel wat bijgebracht."

Het Jong N-VA Dender bestuur kondigt nog aan dat er binnenkort een Jong N-VA Berlare wordt opgericht.

 

 


Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is