N-VA Berlare steekt leden een hart onder de riem met ontbijt aan huis.

Op 3 mei 2020
Artikel HLN

N-VA Berlare steekt leden een hart onder de riem met ontbijt aan huis.

“Er breekt een nieuwe, hoopvolle dag aan in deze coronacrisis. Daar hoort een fijn ontbijt bij.”

 

Voor de lokale afdelingen van politieke partijen is het, zoals voor iedereen, aanpassen. Geen bijeenkomsten of evenementen, geen discussies met of zonder pint. En uitgerekend in de lokale politiek is menselijk contact vaak het belangrijkst.

Ook van onze leden moeten we, letterlijk, meer afstand nemen dan anders. Gelukkig breekt er stilaan een nieuwe dag aan in deze crisis. Een nieuw hoofdstuk, waarin we met zorg voor elkaar en elkaars gezondheid onze samenleving opnieuw kunnen doen draaien. Een eerste keerpunt op een lange weg.

Op dit keerpunt willen we onze leden dan ook een hart onder de riem steken. Ook zij hebben enkele lange weken isolement achter de rug en we willen hen laten weten dat we ze nog lang niet vergeten zijn. We laten daarom bij elk lid een feestelijke ontbijtmand bezorgen.

 

“En natuurlijk zijn we niet alleen begaan met onze leden. Het bestuur van N-VA Berlare wenst iedereen eerst en vooral een goede gezondheid. En verder ook goede moed om op een verantwoorde manier ons sociale en professionele leven te hernemen.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is